Oudercomité

Als ouder van één of meerdere kinderen in de Gemeentelijke Basisschool Diepenbeek bent u lid van de oudervereniging.
Het oudercomité is het bestuur van de oudervereniging en als dusdanig de vertegenwoordiging van alle ouders.
Opdat het oudercomité representatief zou zijn, streven wij ernaar dat elke klas door minstens één ouder wordt vertegenwoordigd.

Het oudercomité doet ook regelmatig een oproep aan helpende handen. Zij mogen zich steeds melden op het secretariaat van onze school. Iedereen is welkom!

Wens je lid te worden van het oudercomité?
Wil je bij één of meerdere activiteiten een helpende hand zijn?
Schil je graag op regelmatige basis een appeltje of een peertje in de hoofdschool?

Geïnteresseerd? Vul het formulier dan in!

Heb je vragen of ideeën dan kan je het oudercomité altijd contacteren via e-mail: oc.gbs.diepenbeek@gmail.com

Doel

• Ouders op een systematische wijze informeren en vormingskansen bieden om hun taak als opvoeder te vergemakkelijken
  • Ouders de gelegenheid geven allerlei bekommernissen en vragen te bespreken en op te lossen
  • Contacten en relaties in de school bevorderen, zodat de school een echte schoolgemeenschap wordt
  • Hulp bieden bij de door de school ingerichte activiteiten en projecten
  • Zelf activiteiten en initiatieven ten voordele van de school en de kinderen organiseren en verzorgen

Welke activiteiten worden georganiseerd of gesteund door het oudercomité?

• Dag van de leerkracht
  • Tweedehands baby- en speelgoedbeurs