Schoolfeest centrum 8 juni

Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 11 u.
Op zaterdag 8 juni organiseert onze school in samenwerking met oudercomité COMaf een geweldig schoolfeest. Doordat de vernieuwde speelplaats niet genoeg ruimte biedt voor een groot podium, zullen de optredens doorgaan in GC De Plak.

De randactiviteiten (spelletjes, eten en drinken) zijn dan weer te vinden op onze speelplaats waar jullie voor, tijdens en na de optredens van harte welkom zijn.

Aangezien de zaal helaas niet groot genoeg is om alle mensen samen naar alle dansjes te laten kijken, willen we jullie vragen vooraf in te schrijven voor de act van jullie kind(eren). Zo weten we precies hoeveel mensen we per optreden kunnen verwachten. Via de juf krijg je dan de inkomkaarten. Ieder optreden heeft zijn eigen kleur van toegangsticket.

Jullie kunnen inschrijven voor meerdere acts , maar na ieder optreden wordt de zaal door iedereen verlaten. Uiteraard kunnen jullie voor het volgende optreden met de juist gekleurde inkomkaart weer binnen. We hopen op jullie begrip en medewerking om de wissels zo vlot mogelijk te laten verlopen.

We gaan er een fijn feest van maken en hopen jullie zeker te zien!

Inschrijven kan hier!